Givertjeneste

Vil du være med og støtte Rødde folkehøgskole slik at vi kan fortsette å tilby det gode og viktige skoletilbudet vi både har vært og framover ønsker å være?

Rødde har drevet folkehøgskole i hundre år! Flere tusen ungdommer har fått oppleve og erfare samhold, vennskap, utfordringer, læring, mestringsglede, omvendelse til kristen tro, vekst i troen og verdiforankring. Tidligere elever og andre venner av skolen har alltid hatt en viktig støttefunksjon for at stadig nye ungdommer skal få oppleve dette.

Nå har vi gjort det enklere for deg som har lyst til å gi et fast bidrag jevnlig til Rødde folkehøgskole. Ved å registrere deg som fast giver, vil du få et automatisk trekk på det beløpet du selv velger og den datoen i måneden du selv ønsker. Beløpet kan senere justeres opp eller ned. Gaven vil være med og gi skolen en forutsigbar gaveinntekt slik at vi kan fortsette å gi elevene et år som vil sette varige, gode spor.

Innsatsen med dugnad, forbønn, omsorg og økonomisk støtte fra Røddevenner har vært og er uvurderlig for både skolen og elevene.   

Du kan også gi enkeltbeløp til Rødde folkehøgskole. Klikk på knappen over for å bli fast giver eller gi et enkeltbeløp. Vi gjør oppmerksom på at siden Rødde folkehøgskole er en skole, gis det ikke skattefritak på gavene.